23948sdkhjf

Prestigebyggeri får nyt udseende

Investorerne bag Z-Huset vækker nu projektet på Århus Havn til live igen. Byggeriet ventes indledt sidst på året i en ændret udgave.
I 2008 tog ejendomsselskaberne Marselis Ejendomme og Søgaard Ejendomme det første spadestik til ikonbyggeriet Z-Huset, som efter planen skulle rumme 11.000 m² boliger og 14.000 m² erhverv.

På grund af finanskrisen nåede man aldrig længere end fundament og parkeringskælder, men nu har investorerne igen fået mod på at gennemføre projektet – dog i en revideret udgave:

- Vi har i efteråret gennemført en arkitektkonkurrence, hvor fire kandidater har budt ind med hver deres forslag. Vi forventer at kunne offentliggøre navnet på vinderen inden udgangen af januar, siger udviklingschef Steen Kodahl Ledet fra Søgaard Ejendomme til dagbladet Børsen.

Mærker igen stigende interesse
Den nye plan er at opføre 180 boliger i forskellige størrelser samt 4.200 m² til erhverv.

Forløber alt som ventet, vil salget af lejligheder blive indledt midt i 2011, mens selve byggeriet går i gang sidst på året. Hele Z-Huset ventes at være færdiggjort i løbet af 2013:

- Efter de sidste års store bølgeskvulp på ejendomsmarkedet mærker vi nu igen en stigende interesse for velbeliggende bolig- og erhvervslejemål. Derfor forventer vi også at søsætte nye interessante og attraktive projekter, siger Claus Søgaard Poulsen, der er adm. direktør og hovedaktionær i Søgaard Ejendomme.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109